Klantenservice

Openingstijden klantenservice:

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 084 884 84 14 op maandag tot vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. U kunt ons ook mailen via mail@descheidingswand.nl

Afkoelperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail@descheidingswand.nl of middels ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk en annuleren:

Op maat gemaakte stickers, zoals een naam dat is meegedrukt of uitgesneden, kunnen wij helaas niet retour nemen, daar dit product voor u op maat is gemaakt en daardoor niet wederverkoopbaar is.

Bezoekadres:

de Scheidingswand® is gevestigd aan de Cannenburgerweg 63G te Ankeveen. Wij opereren vanuit ons kantoor en ontvangen geen klanten zonder afspraak. Mocht u een afspraak willen maken voor een bezoek of andere reden dan verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te plannen middels ons contactformulier hieronder.