Kenmerken

DE SCHEIDINGSWAND —

KAST- EN HOUTMODULES

LEGPLANK OF PLANTCONTAINER

Bij alle modellen is een legplank of plantcontainer te combineren. De legplank geeft je extra ruimte om jouw Scheidingswand® te decoreren met manden of met andere accessoires. De plantcontainer wordt met een gerecyclede kunststof ‘inlay’ waterdicht gemaakt en kan daarna direct ingericht worden met de planten van jouw voorkeur. De lengte van de plank of container komen altijd overeen met het gekozen model.


KAST MET LEGPLANK OF AFVAL-UNIT

De modellen D(L)190 en D(L)130 bevatten twee kast-modules. Deze zijn intern met elkaar verbonden. De kasten worden uitgevoerd met een legplank of als afval-unit. De 190-serie bevat kasten met een breedte van 900 mm. en een afval-unit met drie afvalstromen. De kasten van de 130- en 70-serie zijn 600 mm. breed waarbij de afval-unit twee afvalstromen bevat. Je kunt kiezen voor één van beide of voor twee gelijke kast-modules. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het materiaal te kiezen in eiken of bamboe met een finish in blanke of donkere lak.

DE SCHEIDINGSWAND —

PANEELMODULES

De hoge modellen D190 en D130 geven je een extra mogelijkheid om de Scheidingswand® op een unieke manier te benutten. Kies voor een stijlvolle afwerking met mos of een uniek digitaal scherm waarmee je het maximale uit de Scheidingswand® haalt.


MOSWAND

Mos staat bekend om zijn groene uitstraling en verbetert daarnaast de akoestiek in de ruimte doordat het geluid absorbeert in de open structuur. Bekijk hier een impressie van de verschillende mossoorten op de panelen.


WHITEBOARD / KURK / MAGNEET

Een staalplaat is de basis van de panelen. Standaard wordt een zwart staal gepoedercoat paneel geleverd waar je magneten op kan gebruiken. Een whiteboard paneel biedt je de mogelijkheid om notities te maken. Een kurkpaneel kan gebruikt worden als prikbord en werkt tevens geluiddempend.


DIGITAAL MEETBOARDTM / DS® INFORMATIE SCREEN

Een digitaal MeetboardTM gebruik je als interactief scherm waarmee je perfecte presentaties geeft. Door de compabiliteit met digitale devices deel je tegelijkertijd je aantekeningen met collega’s of klanten. Het DS® infoscreen geeft je de mogelijkheid om actuele informatie te tonen aan bezoekers of collega’s. Denk aan wachttijden, bedrijfsinformatie, bewegwijzering, horecaopties en mededelingen voor bezoekers.

DE SCHEIDINGSWAND —

DE AFVALMODULES

DRAAG BIJ AAN DUURZAAMHEID MET DE AFVALMODULE

Een unieke optie voor de afval-unit is het samenstellen van de afvalstromen. Heb je een groter verbruik van plastic of papier? Dan kies je voor één of meerdere containers van deze afvalstroom. De bakken zijn gemaakt van duurzaam gerecycled staal en hebben een capaciteit van 56 liter. De containers zijn geschikt voor reguliere afvalzakken en zijn gegarandeerd waterdicht. We hebben de meest gangbare afvalstromen voor je geselecteerd. Heb je een uniek type afval dat verwerkt moet worden? We denken graag met je mee.


SAMEN WERKEN WE AAN SCHONE AFVALSTROMEN

Door afval te scheiden zorgen we voor schone afvalstromen. Hoe minder vervuiling er optreedt bij het inzamelen, des te efficiënter kunnen afvaldiensten het ingezamelde materiaal verwerken tot nieuwe grondstoffen. Dat bespaart kosten en zo zorg je er samen voor dat er zoveel mogelijk materiaal opnieuw gebruikt kan worden.


DE SCHEIDINGSWAND —

INTERACTIEVE MODULES

Voor wie het maximale uit de Scheidingswand® wil halen bieden we twee unieke opties. Een digitaal MeetboardTM en een DS® infoscreen.


DIGITAAL MEETBOARD

Ons MeetboardTM is ontworpen om vergaderingen en presentaties meteen op gang te brengen, zonder dat u projectoren, whiteboards, pc’s of extra software hoeft te installeren. Elimineer een warboel van kabels en geniet van een schone en georganiseerde vergaderruimte dankzij draadloze mirroring-opties. Presenteer, brainstorm en maak aantekeningen volledig digitaal.


DS® INFOSCREEN

Het DS® infoscreen geeft je de mogelijkheid om actuele informatie te tonen aan bezoekers of collega’s. Denk aan wachttijden, bedrijfsinformatie, horecainformatie of belangrijke mededelingen voor bezoekers. Met de ingebouwde USB-mediaspeler kunnen gebruikers gemakkelijk inhoud af spelen van een USB-station. Creër eenvoudig geplande afspeellijsten en configureer afspeelinstellingen met de meegeleverde programmeermodule om uw inhoud te tonen.

Vraag een adviseur voor meer informatie over de mogelijkheden of een demonstratie van deze slimme paneelsystemen.

DE SCHEIDINGSWAND —

PERSOONLIJKE BRANDING

Voor wie nog verder wilt gaan om de Scheidingswand® helemaal op te nemen in het bedrijf bieden we een paar unieke mogelijkheden om te personaliseren naar wens.


FRAME

De stalen frames zijn de basis van iedere Scheidingswand®. We hebben de mogelijkheid om deze in iedere RAL kleur te leveren.


KAST

Naast de standaard uitvoering in eiken of Bamboe kunnen de kasten ook voorzien worden van duurzaam HPL. Deze harde toplaag beschermt tegen krassen en kan geleverd worden in meerdere designs en kleuren. Als toevoeging kunnen de kasten worden voorzien van full color bedrukking in gewenste huisstijl of ontwerp.


PANELEN

Naast de standaard keuzes voor de panelen hebben we ook hier de mogelijkheid om aanpassingen te doen waarmee de Scheidingswand® nog beter aansluit op je wensen. Denk aan een poedercoating in huisstijl kleuren of een speciale afwerking zoals krijt- of planbord.

DE SCHEIDINGSWAND —

STIJLVOLLE PLANTENCOLLECTIE

De planten in het assortiment zijn speciaal geselecteerd op hun robuuste eigenschappen. Planten zuiveren de lucht, geven zuurstof en verbeteren de luchtvochtigheid van het kantoor. Daarnaast werken planten rustgevend, geven kleur, sfeer en bevorderen ook de productiviteit. Vraag één van onze adviseurs naar de meest geschikte optie voor jouw situatie.