Voordelen

Scheidingwand-voordelen_0000_Laag-2

Flexibel

de Scheidingswand® elementen zijn te gebruiken als flexibele ruimteverdelers. Deel uw open kantoorruimte in met de verschillende soorten elementen. Doordat ze op wieltjes staan zijn ze makkelijk te verplaatsen.
Scheidingwand-voordelen_0004_Laag-6

Modulair

de Scheidingswand® elementen zijn modulair. Zo hebben de elementen de keuze voor een kast met legplank en/of een geintegreerde afvalunit. Een plank of een plantcontainer bovenop het element.

Scheidingwand-voordelen_0001_Laag-3

Akoestisch

de Scheidingswand® elementen kunnen worden uitgevoerd met akoestische panelen en/of in combinatie met beplanting. Decoratieve elementen die bijdragen aan de inrichting van uw ruimte. Met deze decoratieve elementen heeft u een esthetische oplossing om geluid tegen te gaan.
Scheidingwand-voordelen_0005_Laag-7

Hoge stabiliteit

Door de samenstelling van het stalen frame in combinatie met de stevige kasten van 19mm Bamboo of MDF Eiken gefineerd is er een stevige basis wat voor meer stabiliteit zorgt. Zo maken de Scheidingswand® elementen direct een statement.

Scheidingwand-voordelen_0002_Laag-4

Betere luchtkwaliteit

Planten zuiveren de lucht en verhogen de luchtvochtigheid. Ze binden geuren, stofdeeltjes en schadelijke stoffen en absorberen kooldioxide uit de omgeving. Ook reduceren ze onzichtbare schimmels in de lucht tot ongeveer de helft. Zo dragen kantoorplanten bij tot een betere luchtkwaliteit.
Scheidingwand-voordelen_0006_Laag-8

Duurzaamheid

Bij deze premium wanden gebruiken we duurzaam geproduceerde materialen. Om nog verder bij te dragen aan deze duurzaamheid kun je kiezen voor een geïntegreerde afval-unit. Zo wordt ons afval de basis van nieuwe grondstoffen voor verschillende industrieën.

Scheidingwand-voordelen_0003_Laag-5

Creatief

de Scheidingswand® elementen zijn creatief. Een stalen plaat voor magneten, een whitebordpaneel voor presentaties of de planning, een kurkbord maar ook een digibord behoort tot de mogelijkheden.
Scheidingwand-voordelen_0007_Laag-9

Natuurlijke schoonheid

de Scheidingswand® elementen hebben door het gebruik van planten en houtsoorten een natuurlijke uitstraling. Met deze decoratieve elementen heeft u een esthetische oplossing om uw kantoor in te delen.